Redigera - Info och Bild X

Skomakeri i tredje generationen

Skor som används slits, men bara för att en detalj gått sönder betyder inte det att du behöver leta efter nya skor. Vi kan laga det mesta på ett professionellt sätt. Har du förpassat drömskorna till kategorin snygga men oanvändbara? Kom in med dom till oss så ser vi vad vi kan göra! Mycket kan göras för att de ska passa just dina fötter.

Skomakeriet har anor sen början av 1900-talet. Hans farfar drev en välrenommerad skobutik i Värnamo som så småningom inkluderade även skomakeri. Idag är vi en högkvalitativ skobutik med tillhörande skomakeri och service.

Tänk på att vi endast utför reparationer på skinn och lädervaror. Gäller det andra textilier och fritidstillbehör får ni vända er till en annan specialist, exempelvis där ni köpte varan.

Redigera - Kolumnbilder X
Redigera - Personer X

Hans Petersson

Hans brinner för skor av god kvalité som du ska ha glädje av länge, och när du tror att skorna har gjort sitt så gör han gärna en bedömning för att se om det går att laga och fräscha upp.

Sofia Josefsson

Sofia började som lärling hos Hans 2009. Sofia har ett stort intresse av hantverk, skor och läder. Idag jobbar Sofia som reparationsskomakare samt med försäljning i butiken.

Läsvärt
Redigera - Artikelbox X

Vårt egna skomärke

Skomakeriet

Våra bästa skovårdstips

Vi tipsar dig

Väskor

Stort utbud av väskor