Redigera - Info och Bild X

Välkommen in

Butiken är fylld med skor till både dam och herr i olika prisklasser, vi har även accessoarer och väskor. Allt håller en god kvalitet, och just kvalité och långsiktighet är ett av våra ledord. Vi hjälper dig att hitta det du behöver och vi vill att skorna eller produkterna du köper hos oss ska hålla i många år. Våra varumärken i butiken är noggrant utvalda utav oss för att möta våra egna krav. 

I butiken finns också vårt skomakeri, som har anor från början av 1900-talet. Det var faktiskt Hans farfar som drev en välrenommerad skobutik i Värnamo som så småningom inkluderade även skomakeri. Hans är nu tredje generationen inom skobranschen i sin familj. Att skor varit ett intresse redan tidigt i livet, är nog en underdrift! Hans växte upp med yrket och är därav som ni kan förstå - en riktig höjdare på skor!

Sen 2009 finns också Sofia i butiken som också hon arbetar med både försäljning och reparation. Hos oss får du hantverk, ärlighet & kunskap. Välkommen till oss!

Redigera - Kolumnbilder X
Redigera - Personer X

Hans Petersson

Hans brinner för skor av god kvalité som du ska ha glädje av länge, och när du tror att skorna har gjort sitt så gör han gärna en bedömning för att se om det går att laga och fräscha upp.

Sofia Josefsson

Sofia började som lärling hos Hans 2009. Sofia har ett stort intresse av hantverk, skor och läder. Idag jobbar Sofia som reparationsskomakare samt med försäljning i butiken.

Läsvärt
Redigera - Artikelbox X

Vårt egna skomärke

Skomakeriet

Våra bästa skovårdstips

Vi tipsar dig

Väskor

Stort utbud av väskor